Valymo Tipas Silent Sieninis Laikrodis Judėjimo Valandą, Minutę, Sekundę Adatą Mechanizmas Pakeitimo Kvarcinis Laikrodis, Remontas, Aksesuarai

0 Reitingai
€4.06 €8.64

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Dydis: Kaip Pavaizduota, Kaip Paveikslėlyje

Medžiaga: Plastikas

2. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.

Ilgą veleno laikrodžio mechanizmą bus suteikti jums puikus tikslumas ir patikimumas, kartu su valymo judesio, be tiksi triukšmo ir pateiks jums ramioje aplinkoje, jūs galite naudoti ją su patikimumo ir patogumo.

Įrengimas patarimų yra sumanūs.Trys adatos, turėtų būti įdiegta atskirai ir nesutampa, kiek įmanoma.Kitaip jis turės įtakos, kad šiuos patarimus negali vaikščioti.

1. Prašome leisti 1-2cm klaidų, dėl rankinis matavimas, įsitikinkite, kad jūs neprieštaraujate, prieš jums užsisakyti.

OOTDTY

1set "PASIDARYK pats" Laikrodžių

Techniniai duomenys:

Įvairių stilių ir ilgių ir paprastas ir stilingas dizainas laikrodis rankas, taip, kad jūs galite pasirinkti įvairių stilių pagal savo poreikius, ir taip pat gali pakeisti arba padaryti savo laikrodžiai su skirtingų stilių laikrodis rėmo.

Savybės:

Jums reikia naudoti tik klijus, tada jūs galite lengvai padaryti laikrodis skydelyje, visa taikymo procesas yra paprastas ir greitas; įrengimas rankas, taip pat yra labai paprasta, ir jums tiesiog reikia išlaikyti tą valandą ranka ir minutę rankas lygiagrečiai, tada įdėkite valandą ir minutę rankas judėjimo savo ruožtu.

Tipas: Black&Red, Black Antra

Komplektą Sudaro:

Pastaba:

Šie "pasidaryk pats" laikrodžių yra tinkama rankų darbo sieninis laikrodis, laikrodis skydelis skaitmeninis pakeitimas, remontas, ir "pasidaryk pats" asmeninį dizainą ir pan.; Ir laikrodis remontas, atsarginės dalys, tinka kryželiu, "pasidaryk pats" kvarcas sieniniai laikrodžiai, plaukiojančios priemonės, laikrodžiai, rėmeliai-mažiau sieniniai laikrodžiai, suteikti jums su gražus naudojimo ir dekoratyvinis efektas.

sku: m11958

Prekės Pavadinimas JAVRICK
Kilmės Žemyninė Kinija

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…