Electroplate Spalvinga Lazeriu, organinio Stiklo Vaivorykštė Akrilo PMMA Vaivorykštės spalvų Lakštų,Plastiko, kartono PASIDARYK pats,Reklamos,Namų Dekoro

0 Reitingai
€8.61

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Techniniai duomenys:

Lengva Iškirpti ir Aukštos Kokybės Ląstelių Mesti Dizainas – Su ne lydymosi temperatūra, pjovimo per mūsų storio akrilo plokštės su lazeriu, tablesaw, dėlionės, gręžimo, maršrutizatoriaus ar bandsaw yra greitas ir paprastas.Ląstelių mesti versija siūlo švarus pjovimo briaunos be šerpetų, staigesnis lazerinis graviravimas, didesnis atsparumas įbrėžimams ir cheminių tirpiklių.

Pastaba: lapo nėra su protectin plėvelės ant paviršių ir labai maža ženklas įrašą gali pusėje lapo dėl galvanizavimo proceso metu.Prašome gerai žinoma, prieš užsakant.Ačiū už jūsų geranorišką supratimą, išplėstinė.

Taip pat galime pasiūlyti dydžio jums reikia,tiesiog jaustis laisvai susisiekti su mumis, jei turite kokių nors tyrimo.

Spinduliavimo balanso stebuklingai shimmers su vaivorykštės spalvų pokyčius, žiūrovas juda.Naudojant aplinkos šviesos sukurkite savo apšvietimo efektai, Vaivorykštės Atspindžių lapą, suteikia gaivumo P-O-P rodo, ženklai, ir parduotuvės įrenginiai.

Spalva:Electroplate Spalvinga Skaidrūs

Universalus Panaudojimas - Naudoti lazerinio pjaustymo/graviravimo, led naktinis apšvietimas, led šviesos juosta projektus, šviesos pagrindas, mount neon juostelėmis ,pagal užsakymą pagaminti dovanos, dervos, tapybą, akrilo tapyba, puikiai veikia su akriliniai dažai ženklų, dažytos akrilo ženklai vestuvėms/gimtadienio, shadow box, vitražo meno kūrinius, priekinis skydelis, GPU backplates, virtuvės skaitiklis, saugiklis, puikiai tinka Kalėdų crafting projekto ir daugiau.

Medžiaga:Lieto Stiklo, Akrilo

Savybės:

Skaidrus ryškių spalvų lapas,su electroplate spalva technologijų,įvairių kampų, su skirtingų spalvų rodo,jis yra labai kietas ir gražus ieškote.

Storis:2mm ir 3mm.

Universalus Projekto Naudojimas – Tai akrilo organinio stiklo lakštai gali būti naudojami įvairių "PASIDARYK pats" ir profesionalių projektų, pavyzdžiui, lazeriu graviruotas ženklų, hobis, vitrinos, meno raštas, stalo raštas, namų dekoro, lentynų, ir daugiau.

Storis: Mes turime svyruoja storis,prašome susisiekti su mumis jei jums reikia.

Aikštėje Frame & Patobulintas Ilgaamžiškumas – Tai medžiagos yra sunkiau, nei standartinis stiklas, kuris siūlo geriau patalpų ir lauko atsparumą.Tai universalus akrilo plastiko lakštai gali būti naudojamas kaip yra arba supjaustyti, tiktų beveik bet koks darbas.

Dydis:200*200mm,200*300 mm,300*300mm ir kt.

sku: m10509

Žymos: lazeriu organinio stiklo

Pefect apdaila pjovimas lazeriu
Modelio Numeris SN
Aukštos Kokybės Spalvinga alifatiniai lapas
Kilmės Žemyninė Kinija
Medžiaga Akrilo
Gražus ieško Electroplate spalva
Formos Stačiakampis
Stilius Modernus Stilius
Gražus paslaugos Tinkinti dydis avaible
Widly naudojant Apdaila, Meno scrafts, "PASIDARYK pats" projektai

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…