60*120cm Kambarį Pūkuotas Kilimas Skalbti priešslydžio sistema Dekoratyvinis Naktiniai Kilimėlis Vaikų Miegamojo, vaikų Darželio Kilimai

0 Reitingai
€27.78

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Gaminio Dydis:60*120cm

Techniniai duomenys:

1,Apie Laivybos: Po to, kai jūs užsisakyti produktą, mes išsiųsti jūsų pirkti per 3-4 dienas.Jei turite specialių reikalavimų,prašome palikti mums pranešimą arba susisiekti su mumis tiesiogiai. 2,Apie Grąžinamosios išmokos: Jei prekės yra pažeista tranzitu, galite grąžinti ją per 7 dienas.Kai prašote grąžinti pinigus,pirkėjas turi gauti patvirtinimą iš pardavėjo. 3,Apie prekybos ir Dropshipping: didmeninė, mes siūlome nuolaida arba nemokamai express shipping", kuri trunka tik 3-8 dienų atvykti.Drop laivyba, mes galėtume išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nebus palikti informacijos apie mus, jei norite. 4,Kaip aš galiu sekti mano sklypo?: Jūs galite sekti savo sklypo apie šią svetainę, naudodami savo sekimo numerį: www.17track.net/en (Nukopijuoti į naršyklės atidaryti) 5,Ką aš galiu padaryti, kai pirkimo apsaugos laikas bėga?: Jei jūsų pirkti apsaugos laikas bėga, prašome susisiekti su mumis ir mes galime jums padėti ją pratęsti.Taigi, jūsų pinigai bus ne eiti į mano sąskaitą.

1 * Kilimų

Lengva Priežiūra: Dulkės ir nešvarumai gali būti lengvai pašalinta iš kilimų naudojant rankinį dulkių.Jei valymas yra būtinas, rankų plovimo ir sauso oro kilimas, kad kilimas purus ir ilgas.

Non-Slip Pagrindo: Mūsų minkštas ir patogus kambarį kilimas turi tūkstančius non-slip gumos taškais, kurie gali būti stabiliai pritvirtinti prie grindų, ir jums nereikia jaudintis, kad jis juda.Jūsų vaikas, ar gyvūnas gali žaisti laimingai ir patogiai ant kilimo miegamajame.

Komplektą Sudaro:

Prekės Specifikacija:

1. Dėl poveikis šviesos ir fotografavimo kampas, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodyta paveikslėlyje.

Puiki Dovana: Pūkuotas kilimai yra puikus dekoro poveikio bet kuriuo kambarį atneš šilumą į jūsų namus.Taigi, mūsų šiuolaikinė kilimas kilimas kilimas yra puiki dovana idėja.Ypač dovana draugams ir vaikams, jie, be abejo, patenka į meilės su juo.

Super Minkštas Kilimas: Šis pūkuotas, patogus kilimas yra pagamintas ekologiškas medžiagas, kad nebus išnyks ar nukristi.Šiuolaikinio abstraktaus, kilimėlių namų erdves atrodo labiau stilingas.Ultra-minkštas ir purus kilimai, veikia gerai su kitais baldais ir tinka gyvenamieji kambariai, miegamieji, ar kitų namų dekoro skyrius.

Nauji Karšto 60*120cm, Miegamajame kiliminė danga, Sofa-lova, Pagalvėlė, Minkšta Eko-Draugiškos Medžiagos Ilgai Krūva Kilimas Vaikams, Gyvenantiems Kambario Grindų Dekoras

Puikus Namų Dekoro: 60*120cm ilgio krūva kilimas yra idealus namų dekoro.Tinka vaikų miegamųjų kilimų, darželio kilimų, bamblys kambario apdaila, kiliminė danga, vaikų žaidimų kambarys kilimų, kambarį kilimas, studijų kilimų ar universiteto bendrabutyje kilimų, pridėti modernaus stiliaus į bet kurį kambarį.

Medžiaga:Akrilas Pliušas

Pastabos:

2. Dėl vadovo matavimo,prašome leisti 1-3cm matavimo nuokrypis.Ačiū už supratimą!

Savybės:

sku: m91159

Kilmės Žemyninė Kinija

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…