17pcs Purškimo Pistoletas purškimo antgalių Valymo Įrankis Adata Teptukas, Rinkinio Nustatyti Valymo Priedų Daugiafunkcinė Valymo Priemonė

0 Reitingai
€4.93 €7.95

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

1 * Nustatyti Purškimo Pistoleto Vamzdžio Valymo Rinkinys

Su 17 purškimo pistoleto vamzdžio valymo rinkiniai, jums gali suteikti jūsų purškimo pistoletas arba oro teptuku kruopščiai giliai išvalyti.

Pakavimo Sąrašas:

Tai yra labai naudinga, valymo įrankių rinkinys.Su šio rinkinio, jums gali suteikti jūsų purškimo pistoletas gilus valymas, kuris gali pratęsti gyvenimą savo airbrush.Šie šepečiai yra pagaminti iš plonos plieninės vielos ir įsigilinti į visų plyšių ir įtrūkimų, kur dulkės.Ateikite ir išbandykite ją.

Pagrindinė spalva: sidabrinė

Pakuotės dydis: 160 * 80 * 30mm / 6.3 * 3.1 * 1.2 į

Naudojant šį produktą, ji gali pratęsti gyvenimą savo airbrush.

Šie šepečiai yra pagaminti iš plonos plieninės vielos ir įsigilinti į visų plyšių ir įtrūkimų, kur dulkes, nešvarumus ir teršalus, saugomi, kad būtų galima lengvai ir kruopščiai valymas purškimo pistoleto vamzdis.

Kiekis: 17PCS

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

Šis valymo rinkinys, kuriame yra visi įrankiai, jums reikia valymo purkštuvas, nereikia pirkti naujo, sutaupyti laiko ir pinigų.

3) Jei jūs negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

Medžiaga: aliuminio

Pakuotės svoris: 90g / 3.2 unciją

Techniniai duomenys:

Savybės:

Produktas veikia su bet kuriuo skiediklis ar tirpiklis pašalinti nuosėdų ir dumblo iš visų gaisro ginklų rūšių, pavyzdžiui, siurbimo, gravity fed, didelio tūrio žemo slėgio, išsamiai, paliečiant iki, labai patogu.

sku: m144359

Žymos: adata teptukas, rinkinio rinkinys, valymo, taisymo įrankis, purškimo pistoleto vamzdžio antgalis, valymo priedų, Valymo Šepečiai

Modelio Numeris valymo priedų
Kilmės Žemyninė Kinija

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…