Mini Kelionės Kompaktiškas Skėtis Apsaugos Nuo Saulės, Lengvas, Nešiojamas Vėjo Atsparus, Su Stipriu 6 Briaunomis, Vaikščioti Ir Keliauti

0 Reitingai
€73.38 €146.77

Pasirinkite Spalvą:

Kiekis:

Dydis:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Šis Nešiojamas Mini Skėtis puikiai tinka apsaugoti jūsų odą nuo saulės daromos žalos.Su savo kompaktiško dizaino, jis lengvai telpa į rankinės vaikams ir suaugusiems.Dėl tvirtos konstrukcijos todėl tinka įvairių lauko veikla ."Stay safe" po saule su mūsų mini skėtis!

Kulka Taškų:

1. Atvira (vidut.)90*57cm/35.43*22.44 cm

3. Skėčio medžiaga: pluošto

Dydis:

2. Atminties talpa (val.)22*5cm/8.66*1.97 cm

1. Gauti Tamsesniame & Stay Cool: Mūsų Kelionės Sulankstomas Skėtis užtikrina puikią apsaugos nuo saulės blokuoja 99.9% kenksmingų UVB/UVA spindulių.Juoda aptrauktas medžiaga deformuojasi šilumos ir jus atvėsti, su UPF 50+UV Apsaugą, saugo jūsų odos saugus ir patogus.

2. Lengvai Transportas: Reikia skėtis, bet trumpai apie kosmoso?Mūsų Kelionės Sulankstomas Skėtis yra mažas ir patogus nešiotis, kad būtų lengva laikyti rankinės ar bagažo.Tai neįtikėtinai lengvas, ne tik 239g ir raukšlės žemyn, ilgis 22cm/8.7 cm - puikus kompanionas bet kokią kelionę.

Techniniai duomenys: 1. Skėčio audinys medžiaga: poveikio medžiaga

Sąrašas:

1* Kelionės Sulankstomas Skėtis

Aprašymas :

4. Išskirtinis Medžiaga: Su savo super lankstus dervos, sutvirtintos stiklo statybos ir kosmoso kokybės plieno lydinio, šonkaulių, šios Kelionės Sulankstomas Skėtis yra vėjo, nerūdijantysis, ir pastatytas paskutinis.Galite pasikliauti, kad jis jus d ry ir patogiai, per audra.

2. Skėčio audinys per klijai: juoda klijai

4. Skėčio rankenos medžiaga: guma

3. Madingas ir Patogus: mados pirmyn kelionės sulankstomas skėtis pasižymi ergonomiško dizaino rankena, lengvas, rankena.Tiek vaikams, tiek suaugusiems galite patogiai jį laikyti.Galimi spalvų gama ir modelių, likti stilingas ir sauso savo kitą nuotykį – darbe , mokykloje, arba keliauti.

5. Platus Programas:,, Ar jūs esate ant kempingas kelionę arba tyrinėti labai lauke, tai Kelionės Sulankstomas Skėtis turi got jums taikoma.Jo lengvas ir kompaktiškas dizainas leidžia lengvai laikyti rankinės, portfeliai, kuprinės, ir net savo automobilio, todėl jis puikiai tinka visiems jūsų lauko nuotykius.

5. Svoris: 238g

sku: m128670

Kilmės Žemyninė Kinija
kontrolės Neautomatinis Skėtis
Tipas Skėčiai
Funkcija Lankstymo
Produktas Skėtis
Modelio Numeris Sulankstomas Skėčio
Amžiaus Grupė Suaugusieji

Klientų Q & A

Palikite komentarą

Jums taip pat patiktų…